ADDRESS

Tanumveien 336
3294 STAVERN

PHONE

958 42 410

Kurs

Klassisk yoga

Klassisk yoga er en kombinasjon av fysiske øvelser og yogastillinger sammen med pusteøvelser, avspenning og meditasjon.
Her er det to nivåer: Yoga, avspenning og meditasjon: Grunnkurs og viderekommende.
En klasse starter ofte med en kort innledende avspenning, hvor du ligger på en matte med et teppe over deg. Deretter er det et program med fysiske øvelser, etterfulgt av pusteøvelser. Som avslutning er det en lengre avspenning eller en meditasjon.

Lett yoga med Qi gong

Kurset inneholder yogaøvelser og Qi gongøvelser. Det er enkle yogaøvelser som de aller fleste kan utføre. Du lærer øvelser som du kan ha glede av å gjøre i hverdagen for å påvirke hele din tilstand på en positiv måte. Øvelsene myker opp og styrker kroppen. Pusten blir mer harmonisk. Qi gong er en rolig treningsform som kineserne har benyttet som forebyggende og rehabiliterende trening i 5000 år.
Qi betyr livskraft og Gong betyr metode. Enkle øvelser som alle klarer og sammen med oppmerksomhet gir det økt sirkulasjon. Øvelsene myker godt opp og styrker også kroppen. Mange av øvelsene utføres sammen med dyp pust gjennom nesen. Det er forsket på helseeffekter av Qi gong i Sverige med gode resultater i forhold til mange sykdommer.

Kurset inneholder også yoga pusteøvelser, avspenning og enkel meditasjon.

Velkommen til Lett yoga med Qi gong.

Hvorfor praktisere yoga?

Noen gode grunner til å praktisere yoga:
Styrke og smidiggjøre kroppen. Bringe sinnet til ro og få en opplevelse av større indre ro og dybde. Du kan gjøre yoga for å arbeide med deg selv, selvutvikling. For å forbygge, lindre/kurere fysiske og mentale plager. Du kan også gjøre yoga for å få et hvile rom, en oase i hverdagen for fysisk og mental velvære. Det er opp til deg.

Nye kurs starter snart. Se oversikt.

Lurer du på noe? – Ta kontakt! (post@yogalandet.no) eller ring (95842410).